Skip to content

Sport en spel

Deze training is voorgekomen uit de hondensport: Breitensport. De Breitensport werd voorheen bij ons gegeven, maar heeft zich in de loop van de tijd meer en meer ontwikkelt tot een groep die gewoon lekker recreatief en ontspannen met hun hond bezig wil zijn.
Sport & Spel is opgezet voor alle hondeneigenaren die sportief en gezond bezig willen zijn met hun hond. Voor de honden is het programma speels opgezet. Met alle honden, van groot tot klein, jong en oud kan men deelnemen aan deze training. De enige voorwaarde is dat de hond los van de lijn kan werken. Tevens dient de hond minimaal 12 maanden oud te zijn.

Het is een recreatieve manier om bezig te zijn met je hond.  Een afwisseling van zowel obedience als behendigheid/agility oefeningen zorgt voor een divers programma wat elke week weer anders is.

Bij obedience oefeningen kun je denken aan volg oefeningen, commando’s op afstand, blijf oefeningen zowel in als uit zicht en komen op bevel. Bij behendigheid oefeningen kun je denken aan de paaltjes, hoogtesprongen, tunnel, kattenloop en ga zo maar door.

Door de grote variatie aan oefeningen die er zijn is de training geen week hetzelfde. Dit zorgt ervoor dat elke week weer een leuke uitdaging is. Daarnaast kun je de training zo intensief maken als je zelf wilt wat hem ook nog eens geschikt maakt voor jong & oud.  

Voor wie

Met alle honden, van groot tot klein, jong en oud kan men deelnemen aan deze training. De enige voorwaarde is dat de hond los van de lijn kan werken. Tevens dient de hond minimaal 12 maanden oud te zijn.

Wanneer

Deze training wordt gegeven op woensdagavond in Oirschot van 19.30-20.15 en van 20.30 tot 21.15 uur.

Aanmelden

Kijk hier voor de tarieven en het vragen- en aanmeldformulier.

Onze trainers