Skip to content

Aanmelden Cursus/Training

Hieronder kunt u zich aanmelden voor een cursus of training, heeft u een andere vraag dan kunt u die stellen via het vraag- en verzoekformulier.

KC De Kempen is een vereniging en wordt gerund door vrijwiligers.
Een antwoord kan daardoor wat langer op zich laten wachten. Het streven is om binnen 2 weken een reactie te geven.

Aanmelden even niet mogelijk...

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om aan te melden voor cursussen en trainingen. Vanwege Corona is het niet duidelijk wanneer we weer mogen opstarten. We hebben hierom dan ook besloten geen nieuwe aanmeldingen meer aan te nemen aangezien het nog te onduidelijk is wanneer we ├╝berhaupt weer iets mogen doen.

Echter willen wij voor jullie onze leden wel iets gaan betekenen, dit zal dan in een digitale vorm plaats gaan vinden. Zo is er inmiddels al een trainings kanaal ontstaan op youtube genaamd ” KC De Kempen Academy“, hier doet Marlous leuke oefeningen voor met haar knappe puppy. Deze oefeningen zijn voor iedereen te doen, zo kunnen jullie in elk geval lekker blijven oefenen. Daar we ons ook voor kunnen stellen dat jullie vragen hebben of vanuit het oefenen vragen ontstaan zijn wij ook hard aan het werk om een digitaal vragen uurtje in te gaan plannen. We zijn druk bezig om dit vorm te geven en meer info hierover volgt zo snel mogelijk!

Heeft u een andere vraag dan kunt u die stellen via het vraag/verzoek formulier